Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie


Rivium vierde straat 7 2909 LJ Capelle aan den IJssel
0645666421 Klik om te bellen

Over Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie

Welkom bij praktijk Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie,
Ik ben Wim Weerdenburg en in 2012 gestart met mijn praktijk voor psychotherapie en supervisie(LVSC). Ik heb mijn passie gevonden in de psychologie en ben daar nog elke dag blij mee. Ik werk persoonlijk en ervaringsgericht in het hier en nu. Onze relatie staat hierbij centraal. Ik kom daardoor snel tot de kern, waardoor u snel resultaat zult ervaren. U kunt bij mij ook terecht in het Engels.

De volgende behandelingen worden gegeven door mij;

  • burnout en stress
  • spanning en angsten/ paniek
  • rouw en verlies
  • depressie en somberheid,
  • relatietherapie (EFT)
  • Trauma - EMDR
  • zingevingsvragen
  • gezinstherapie

Wanneer is therapie van toepassing
Iedereen is weleens lusteloos, bang, onzeker of verdrietig. Daar is niets mis mee, juist begrijpelijk. Bijvoorbeeld als je (chronisch) ziek bent, een geliefd persoon hebt verloren, het opvoeden lastiger is dan je had gehoopt of als je je helemaal voelt opgebrand. Hopelijk praat je al over je gevoelens met je partner, familieleden of vrienden, maar misschien helpt dat niet genoeg. Op zo’n moment kan professionele begeleiding van een therapeut waardevol zijn.

Therapie is er dan ook voor iedereen die persoonlijke groei wil bewerkstelligen en leert je om jezelf te ondersteunen en opnieuw keuzes te maken die meer in overeenstemming zijn met jouw behoeften en je omgeving.

Gestalttherapie
Wanneer u kiest voor (Gestalt)therapie, zult u merken dat ik niet alleen bij uw problemen zelf stilstaat, maar juist meer nadruk legt op de manier waarop u ze ervaart, welke betekenis ze hebben in uw leven en hoe u ermee omgaat.

Ik zal uw aandacht vooral richten op wat uw zintuigen waarnemen en wat u lijfelijk ervaart. Dat geeft vaak een passender antwoord op levensvragen dan uw gedachtes. Gestalttherapie is daarom een boeiend proces, dat soms pijnlijk en confronterend is, maar ook humoristisch en bevrijdend.

Wat is gestalttherapie?
We leven in een sterk veranderende wereld, waarin het soms lijkt alsof zekerheden wegvallen en relaties eerder onder druk komen te staan. Gestalttherapie past in deze ontwikkeling: contact is net zo belangrijk als zuurstof en water. Een mens is onlosmakelijk verbonden met zijn gezin, werk, vrienden en de rest van de wereld. Als een contact is verstoord, ontstaan psychische problemen. Dit uitgangspunt maakt gestalttherapie anders dan de meeste andere psychotherapieën: psychische problemen worden behandeld als een verstoring van het contact in plaats van een verstoring van het geestelijke evenwicht.

Hoe werkt gestalttherapie?
Een gestalttherapeut legt nadruk op de manier waarop iemand problemen ervaart, welke betekenis ze hebben en hoe je hiermee om gaat. Waarnemingen met je lijf en je zintuigen geven een passender antwoord op levensvragen dan gedachten. Door je te concentreren op het ‘hier en nu’ maak je opnieuw contact met je eigen beleving en leer je om op een creatieve manier met problemen om te gaan.

Locatie van mijn praktijk
Mijn praktijk is gevestigd in het bedrijvenpark Rivium, dat gelegen is naast de van Brienenoordbrug in Rotterdam. U kunt gratis parkeren. De parktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bus en onbemande shutle stopt voor de deur. Daarnaast is het ook mogelijk u thuis te bezoeken. 

Ik kan mij voorstellen dat u vragen heeft. U kunt mij daarvoor bereiken op 0645666421 of wim@therapie-en-supervisie.nl. Meer informatie over mijzelf en mijn praktijk kunt u vinden op mijn website www.wimweerdenburg.nl.

Hartelijke groet,
Wim Weerdenburg

“Goed zorgen voor jezelf en goed zorgen voor anderen in je dagelijks leven en op je werk, dat is de kunst.'

Foto's

Wim Weerdenburg

Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie in het kort

Soort psycholoog

EMDR-Therapeut
Lichaamsgericht werkend psycholoog

Lid van

Rbcz

Afspraak ’s avonds mogelijk

Ja

Soort praktijk

Zelfstandige praktijk

Therapieën / trainingen

Angst therapie
Depressie therapie
EFT relatietherapie
Emdr
Gestalttherapie
Lichaamsgerichte therapie
Relatietherapie
Systeemtherapie
Trauma therapie

Certificeringen

NVAGT Gestalttherapeut

RBCZ geregistreerd Therapeut

Team

Onze locatie

Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie


Rivium vierde straat 7 2909 LJ Capelle aan den IJssel
0645666421 Klik om te bellen