PsyGouda


Fokkerstraat 18 2811 ER Reeuwijk

Over PsyGouda

Welkom bij PsyGouda, psycholoog in Gouda/Reeuwijk. Mijn naam is Roos Vader - Janssen en ik ben werkzaam als (arbeids) psycholoog en ervaringsdeskundige. Je kunt bij PsyGouda terecht voor hulp bij onder andere stress, burn-out, rouw en verlies, hoogsensitiviteit, assertiviteit, het versterken van zelfvertrouwen en positieve emoties, en inzicht in je persoonlijke sterke kanten. Tijdens de gesprekken breng ik samen met jou in kaart wat de hulpvraag is en welke stappen je kunt gaan ondernemen om tot de gewenste situatie te komen. Met inzichten en effectieve oefeningen vanuit de (Arbeids) Psychologie en de Positieve Psychologie gaan we aan de slag met jouw hulpvraag.

Bij PsyGouda is het mogelijk om losse sessies te boeken. Zo kunnen we samen afhankelijk van jouw hulpvraag bekijken hoeveel sessies er nodig zijn. Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten.

Je kunt gerust en vrijblijvend contact opnemen, door te bellen, mailen of door het invullen van het contactformulier op de website. Het is fijn als je dan alvast kort de hulpvraag benoemt. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Er is geen wachtlijst en verwijzing van de huisarts is niet nodig.

PsyGouda in het kort

Soort psycholoog

Arbeid- en organisatiepsycholoog

Lid van

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Soort praktijk

Zelfstandige praktijk

Therapieën / trainingen

Gesprekstherapie

Onze locatie

PsyGouda


Fokkerstraat 18 2811 ER Reeuwijk