Kindercoachpraktijk Davy Heijmans


Bolderstraat 23 6051 LN Maasbracht
06 39030617 Klik om te bellen

Over Kindercoachpraktijk Davy Heijmans

Heb je het gevoel dat jouw kind ergens mee worstelt? Merk je dat het vrolijke gezichtje van jouw zoon of dochter steeds vaker triest is? Heeft jouw kind onder- of overgewicht en ondersteuning nodig? Woon je in de Gemeente Maasgouw (Maasbracht, Linne, etc.), Gemeente Echt – Susteren, Gemeente Roerdalen, Gemeente Leudal, Gemeente Roermond of in Maaseik (BE) e.o., dan kan Kindercoachpraktijk Davy Heijmans hierbij helpen. Ontdek hier wat Kindercoachpraktijk Davy Heijmans voor jouw kind kan betekenen of neem vrijblijvend contact met mij op via mail of telefoon.

Kindercoachpraktijk Davy Heijmans begeleidt kinderen die niet goed in hun vel zitten, om welke reden dan ook. Kindercoachpraktijk Davy Heijmans werkt oplossingsgericht, op korte termijn en vanuit de krachten van het kind. In tegenstelling tot een therapeute / psychologe kijkt Kindercoachpraktijk Davy Heijmans op een heel praktische manier naar wat er op dit moment lastig is en niet naar eventuele onderliggende problemen. Ik richt me op kinderen en jongeren tussen 4 en 12 jaar.

Als ouder voel jij het beste aan wanneer je zoon of dochter met iets zit. Natuurlijk wil je hem of haar hierbij helpen en zet je alles in het werk om terug een glimlach te toveren op dat gezichtje. Omdat kinderen helaas niet met een handleiding komen, is die ‘oplossing’ niet altijd te makkelijk te vinden. Dan kan het nuttig zijn dat ‘een buitenstaander’ een nieuwe kijk werpt op de situatie.

Door met jullie in gesprek te gaan, krijg ik een duidelijk beeld van wat er nu juist stroef verloopt. Dit kan vanalles zijn: moeite met het uiten van emoties of juist heel hevige emoties uiten, moeilijke situaties op school, twijfel of angst in sociale omgang, miscommunicatie tussen kind en zijn omgeving, etc. Ik luister altijd naar het verhaal van het kind én de ouders. Voor mij is het belangrijk om te weten hoe je kind dit probleem ervaart en op welke manier zich dat uit. Als dat duidelijk is, ga ik heel oplossingsgericht kijken.

Lees gerust mijn website door en heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Telefonisch kun je tijdens openingstijden terecht (tijdens de coachings ben ik niet in de gelegenheid om op te nemen, maar bel je z.s.m. terug), mailen kan 24 uur per dag via het contactformulier. Je vind mijn contactgegevens op de contact pagina.

Kindercoachpraktijk Davy Heijmans in het kort

Soort psycholoog

Coach
Lichaamsgericht werkend psycholoog
Schoolpsycholoog

Afspraak ’s avonds mogelijk

Ja

Soort praktijk

Praktijk aan huis

Therapieën / trainingen

Angst therapie
Gedragstherapie
Gesprekstherapie
Lichaamsgerichte therapie
Sociale vaardigheidstraining
Speltherapie
Thuisobservatie

Certificeringen

Professioneel Kindercoach

Team

Onze locatie

Kindercoachpraktijk Davy Heijmans


Bolderstraat 23 6051 LN Maasbracht
06 39030617 Klik om te bellen