De Psycholoog - Praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie


Zwanenzijde 2 2317 XB Leiden
0630953327 Klik om te bellen

Over De Psycholoog - Praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie

Deze praktijk in Leiden biedt deskundige behandeling door een betrokken psycholoog. De psycholoog heeft een brede ervaring en kennis, waardoor je voor diverse problemen hulp kunt krijgen. Praktijk De Psycholoog is er voor jongeren, volwassenen en gezinnen. Door gesprekken en praktische oefeningen krijg je inzicht in je problemen en mogelijkheden en doe je bovendien nieuwe ervaringen op. 

De Psycholoog is ook Gestalttherapeut en richt zich daarmee niet op een quick-fix, maar wil werken aan de oorzaak van je problemen. Symptoombestrijding werkt vaak alleen op korte termijn, terwijl er voor blijvende verandering een proces nodig is in een wat diepere laag: stilstaan bij hoe je omgaat met jezelf en anderen en bij hoe je dat ervaart. Tegelijk staat De Psycholoog met beide benen op de grond en werkt ze graag snel en effectief. Om die reden worden, als je daarvoor open staat, ook belangrijke anderen bij de behandeling betrokken.

Bij De Psycholoog zijn de lijnen kort en persoonlijk en wordt er goed geluisterd naar wat jij wil. De behandeling komt helemaal tot stand in overleg met jou. Als je hulp zoekt en deze manier van werken je aanspreekt, bel of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Foto's

Praktijkruimte De Psycholoog

De Psycholoog - Praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie in het kort

Soort psycholoog

Gestalttherapeut
Psycholoog ECP

Lid van

Nap
Nvagt

Soort praktijk

Zelfstandige praktijk

Therapieën / trainingen

Gesprekstherapie
Gestalttherapie
Gezinstherapie
Relatietherapie

Onze locatie

De Psycholoog - Praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie


Zwanenzijde 2 2317 XB Leiden
0630953327 Klik om te bellen